Терміново потрібна кров усіх груп: кам’янчан закликають долучитися до донорства

Поділитись:
WhatsApp
Viber

Терміново потрібна кров усіх груп, усі резус-фактори. Ситуація критична! Про це повідомили у структурному підрозділі обласної станції переливання крові в Кам’янському. Медики будуть вдячні кожному, хто забажає стати донором.

«Аби нашим захисникам між обстрілами не доводилося здавати кров для порятунку своїх побратимів, ми з вами повинні створювати достатні запаси крові! Ми регулярно передаємо кров на Харківщину, Донеччину, Луганщину та Херсонщину. Крім того, багато поранених воїнів проходять лікування на Дніпропетровщині. Потреба саме в крові для переливання є постійною та великою», – зазначають медики. 

У Кам’янському лише підрозділ обласної станції переливання крові проводить її заготівлю для видачі лікувальним закладам, тому кожен, хто долучається до кроводачі саме тут, допомагає створити надійний тил тим, хто нас боронить.

Станція переливання крові працює щодня, крім неділі, з 8:00 до 13:00. Вона знаходиться за адресою: вул. Інститутська, 6 (поряд із Театром імені Л. Українки та Пенсійним фондом).