Оригінальні подарунки: правила вибору

Поділитись:
WhatsApp
Viber

Вибір презенту на весілля, ювілей та будь-який інший важливий захід – складне завдання. Практичні речі — гарне рішення, але ж хочеться здивувати винуватця свята, продемонструвати йому свої теплі почуття та повагу. З цією метою ідеально підходять оригінальні подарунки, які продаються у спеціалізованих магазинах.

Поради щодо вибору незвичайних презентів

Щоб не помилитися у виборі, варто дослухатися кількох основних рекомендацій:

  • Забудьте про банальні предмети. Духи, сумки, брендовий одяг, столовий посуд — це все добре. Але якщо ви хочете, щоб подарунок вирізнявся на тлі інших, варто звернути увагу на ексклюзивні рішення.
  • Вкладайте сенс у подарунки. Багато предметів мають конкретний зміст і з допомогою можна передати зашифроване послання. До такої категорії, наприклад, належать статуетки. Ці предмети декору — оригінальні подарунки на ювілей людям не з кола оточення: колегам, начальнику, бізнес-партнеру. Наприклад, бронзова скульптура «Каштан» – символ багатства та вічності, скульптура «Гетьман» – образ мужності та шляхетності.
  • Персоналізуйте унікальні подарунки. Проаналізуйте чи дізнайтеся, чим захоплюється винуватець урочистостей. Чи любить інтелектуальні ігри? Зверніть увагу на набір шахів із золота та срібла Manopoulos. Меломану на день народження можна подарувати вініловий програвач Voyager Navy або платівку. Азартній людині сподобається набір для гри в покер у дерев’яному футлярі Manopoulos. Набір для віскі World Etched Globe Decanter чи ексклюзивний винний столик у формі бочки Wine Enthusiast – оригінальний подарунок чоловікові, який цінує елітний алкоголь.

Унікальні подарунки коханим

Три оригінальні варіанти для жінки:

  1. Heart від Anframa — кулон у формі серця з дамаської сталі з нанесеним вручну золотим візерунком, створений іспанськими майстрами. Гідний подарунок, який без слів допоможе розповісти про свої почуття.
  2. Кришталева скринька від Cre Art – оригінальний і водночас практичний подарунок для коханої жінки, який допоможе акуратно зберігати ювелірні вироби та стане чудовою прикрасою інтер’єру.
  3. Шовкова хустка «Ранок на морі» від OLIZ – це ніжний аксесуар, який підкреслить красу володарки та допоможе зробити образ завершеним.

Три оригінальні варіанти для чоловіка:

  1. Музична бочка-бар із натурального дерева – відмінне рішення і для меломана, і для любителя дорогого алкоголю.
  2. Сувенірний корабель Cruise від Anframa – подарунок для волелюбних людей та любителів морської стихії, який стане гарною прикрасою робочого кабінету чи вітальні.
  3. Скринька для краваток та запонок від Renzo Romagnoli. Натуральна шкіра, суворі лінії, лаконічний дизайн — найдорожчий статусний подарунок для ділової людини.

Унікальний подарунок знайти непросто, але захоплений погляд винуватця урочистості того вартий!