Підвищення кваліфікації у кулінарному хабі в Кам’янському пройшли 130 фахівців

Поділитись:
WhatsApp
Viber

«Прокачували» навички у Кам’янському співробітники їдалень шкіл, гімназій, ліцеїв, дитячих садочків, а також майстри виробничого навчання. Вони опановували сучасне обладнання і технологічні процеси, практикувалися готувати страви з нового меню.

Минулоріч підвищення кваліфікації  пройшли 130 фахівців, а деякі вже встигли пройти навчання у цьому році. Вони отримали сертифікати та вже використовують новий досвід, повідомив голова ДніпроОВА Сергій Лисак. За його інформацією, таку практику масштабуватимуть на Дніпропетровщині.

«Нагодувати школярів корисно і смачно. Це задача із «зірочкою». Вирішуємо її, впроваджуючи в області реформу, ініційовану першою леді Оленою Зеленською, – зазначив очільник ОВА. – Здоров’я та розвиток дітей – на першому місці. І важливу роль у цьому грає саме збалансований раціон».

Нагадаємо, обласний кулінарний хаб з новітнім обладнанням було створено на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Кам’янський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів».