У Держпродспоживслужби операторам ринку рекомендують запастися генераторами

Поділитись:
WhatsApp
Viber

При недотриманні температурних режимів зберігання харчові продукти можуть стати небезпечними для споживання.
Щоб такого не сталося, у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області рекомендують операторам ринку на підприємствах, у магазинах, супермаркетах та на агропродовольчих ринках використовувати генератори.

“Незважаючи на систематичні перебої зі світлом, підприємцям необхідно намагатися дотримуватись відповідних температурних умов зберігання харчових продуктів, забезпечувати належний санітарний стан у холодильних та морозильних камерах, вживати запобіжних заходів реагування, не допускати повного розморожування харчових продуктів, зберігати продукти при певній температурі, аби не шкодити здоров’ю споживачів та мінімізувати ризик розмноження патогенних мікроорганізмів.

Продукти з морозильних камер, які розморозились, повторно заморожувати заборонено!” – підкреслюють у Держпродспоживслужбі.